Metode De Plata acceptate pe www.freeftp.ro

1) Plata cu cardul

Una dintre cele mai sigure plati online este Plata cu Cardul. Pentru procesarea platilor online pagina noastra web www.FreeFtp.ro are un contract de colaborare cu Garanti Bank si implicit cu Netopia(Mobilpay.ro) de aceea FreeFtp.ro NU STOCHEAZA DATELE DE PLATA si NU PROCESEAZA platile Dumneavoastra, acestea fiind procesate direct de catre Netopia. In Momentul platii veti fi redirectionat catre siteul oficial pentru a introduce datele cardului dumneavoastra iar odata procesata plata veti fi redirectionat catre siteul www.freeftp.ro

Exemplu :

platacucardul

2) Plata prin transfer Bancar sau depunere Numerar

Odata ce finalizati comanda bifand optiunea platii prin transfer bancar pagina www.FreeFtp.ro va emite o factura proforma pe care o veti primi pe mailul care a fost folosit la creearea contului. In cazul platilor prin Transfer Bancar Freeftp.ro nu va activa serviciile contractate pana in momentul in care banii depusi de catre dumneavoastra au ajuns in contul Freeftp.ro specificat pe Factura Proforma.

3) Plata prin Paypal

Plata prin Paypal este plata cea mai folosita de catre utilizatorii din mediul Online . Ca si in Cazul platii cu Cardul www.FreeFtp.ro NU PROCESEAZA SI NU STOCHEAZA DATELE DUMNEAVOASTRA DE PLATA. Odata selectate serviciile ce doriti sa contractati ve-ti fi directionati spre procesatorul de plati Paypal . Odata acceptata sau refuzata plata veti fi redirectionat spre siteul nostru www.freeftp.ro si in acest caz serviciile se vor activa instant sau in cazul serverelor dedicate in timpii ce vin specifici in pagina de descriere a serverului dedicat.

cpanel gazduire vmware windows mysql gazduire intel cisco dell hp ibm